artiplast
  • MATRIJSTEKENINGEN
  • MATRIJSTEKENINGEN
  • MATRIJSTEKENINGEN

Matrijstekeningen

Door onze uitgebreide ervaring in matrijzen en complete kennis van productiemethoden, is Artiplast de ideale partner voor het begeleiden van uw idee naar een maakbaar product.
Om tot een goed product te komen, moeten de productiemogelijkheden al vanaf de start van het ontwikkelingstraject worden meegenomen. Daarom kan er gedurende het gehele proces intensief gebruik gemaakt worden van onze specialistische en technische kennis. Wij kunnen uw ontwerpafdeling of designbureau dit gehele traject ondersteunen met deze technische kennis.

Als uw idee volledig is uitgewerkt wordt er een matrijstekening voor de matrijs gemaakt. Aan de hand van deze matrijstekening wordt door een van onze partners in binnen- of buitenland onder ons toezicht en verantwoording uw matrijs gemaakt. De matrijzen worden door de gereedschapsmaker volgens Artiplast kwaliteitsnormering vervaardigd. Bij aanvang van een project worden er duidelijke afspraken gemaakt over onder andere de opbouw, materialen en shotgarantie van de matrijs.